Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dimarts, 24 de maig del 2011

Democràcia real també amb l'MTC


Aquestes eleccions municipals han demostrat que a la Ribera d'Ebre hi ha una ampla majoria ciutadana que vol l'MTC.



Potser que en prengui nota el Parlament i la classe política catalana i facin el que demana el territori i no per populisme o electoralisme deixin que la única injecció d'esperança que li queda a la Ribera d'Ebre per al seu desenvolupament econòmic es perdi.

I deixem-nos de demagògies, de pors infundades per organitzacions amb molt poca credibilitat com la CANC o de consells com els del CADS que segurament són emesos sota la influència directa d'ecologismes radicals o de polítics afins als mateixos, enlloc de fer-ho des de la vessant pragmàtica de la ciència.

És per això que per l'MTC també demanem Democràcia real, ja!

1 comentari:

Viure als "Masos" ha dit...

Els resultats de les municipals avalen la creació del cementiri nuclear, segons el ministre d'Indústria

Sebastián afirma que és una bona noticia que els alcaldes que el van defensar hagin ampliat el seu suport popular.
Diu que el magatzem temporal de residus segueix el seu camí.
El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha interpretat els resultats de les eleccions municipals com un aval per a la creació d'un cementiri nuclear.
Segons ha dit després d'intervenir a la reunió del Cercle d'Economia, és una “bona noticia” per al magatzem temporal centralitzat el fet que els alcaldes que defensaven la implantació d'aquest al seu municipi no només hagin estat reelegits, sinó que, a més, hagin ampliat el seu suport popular.
El ministre ha assegurat que el cementiri nuclear segueix el seu camí, tot i que ara s'està a l'espera que es constitueixin els ajuntaments i els governs de les comunitats autònomes després de les eleccions del 22 de maig.