Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dimecres, 28 de desembre del 2011

La Ribera d'Ebre acollirà les proves de rem i piragüisme dels Jocs del Mediterrani




Les Terres de l'Ebre es van decebre, en saber que no tenien cap subseu als Jocs del Mediterrani del 2017, que organitzarà Tarragona després d'imposar-se a la candidatura egípcia d'Alexandria. Sembla ser que hi pot haver canvis al respecte, en concret a la comarca de la Ribera d'Ebre.




Després de mostrar el seu malestar diferents estaments, associacions i entitats ebrenques, els organitzadors dels Jocs han considerat seriosament la possibilitat de que a l'entorn de l'Ebre s'hi desenvolupin alguns dels esports aquàtics, just en el tram que va de Garcia a Miravet a la Ribera d'Ebre. Aquests podrien ser el rem i el piragüisme entre d'altres.

D'altres de les activitats relacionades amb l'aigua, però més vinculades a la navegació marítima, les acollirien Castelldefels, Cambrils o Salou.

La candidatura de Tarragona va triomfar amb una proposta que inclou 30 esports i 13 seus esportives. Si es mantenen les dates previstes, els Jocs s'inauguraran el 30 de juny de 2017 i es clausuraran el 9 de juliol.Seran els tercers Jocs Mediterranis que se celebrin a l'estat espanyol, després dels de Barcelona 1955 i Almeria 2005.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que la Ribera, es més tarragonina que tortosina, encara que hi ha un quans que no volen veureu.

Anònim ha dit...

Avui som 28 de decembre, no cola, que més voldriem naltros que fos veritat.

Anònim ha dit...

Canvia la capçalera!

"Volem viure a Villar de Cañas"

Viure als "Masos" ha dit...

En el marc de la planificació i de la definició d'estratègies a seguir, l'equip tarragoní també treballarà colze a colze amb les dotze subseus –Barcelona, Calafell, Cambrils, Castelldefels, Constantí, el Vendrell, la Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls i Vila-seca– per avançar de manera conjunta. Tot i que va evitar concretar, n'hi ha algunes que han fet noves propostes: “Ens estan plantejant construir equipaments nous perquè tots volen aprofitar l'oportunitat dels Jocs”, va relatar Mario Rigau.
L'impacte dels Jocs ha de servir perquè empreses i operadors del país i d'arreu de l'estat fixin el seu interès per Tarragona. D'aquí, la participació d'una delegació de la ciutat en el congrés de ciutats intel·ligents.

Les Terres de l'Ebre no tenen cap subseu, però també seran partícips.
Rigau és conscient del malestar a les Terres de l'Ebre perquè no tindran cap subseu, especialment a Tortosa i a Amposta, on van lamentar que les proves de rem i piragüisme es traslladessin a Castelldefels, fora de la demarcació. “Tenim contactes amb poblacions de les Terres de l'Ebre perquè ens han fet propostes molt interessants i també tindran el seu paper dins dels Jocs. Estem en espera de concretar-les”, va recordar Rigau.