Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

divendres, 23 de desembre del 2011

L’Ajuntament de Móra la Nova organitza un curs de formació ocupacional

L’Ajuntament de Móra la Nova ha organitzat un curs de 190 hores de formació ocupacional adreçat a persones en atur i en actiu. El curs s’anomena Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i té l’objectiu de formar professionals que puguin treballar com a cuidadors de persones amb minusvalies o dependents en institucions socials. El temari del curs serà, entre d’altres, la intervenció en l’atenció higienicoalimentària en institucions, el suport a la recepció i recollida en institucions de persones dependents i el suport en l’organització d’activitats per a persones dependents en institucions.
Aquest curs està adaptat a la normativa per a treballar en centres geriàtrics.
El curs, que és gratuïtat, es realitzarà en una sala habilitada a l’edifici de l’Ateneu Municipal de Móra la Nova i l’horari serà de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00.