Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dimarts, 13 de desembre del 2011

Móra la Nova promociona el comerç local en la VIII Fira de Nadal



El comerç de Móra la Nova ha aprofitat aquest cap de setmana per treure les parades al carrer en motiu de la celebració de la VIII Fira de Nadal


Com ja és tradicional té lloc al pavelló firal i en aquesta ocasió, han estat un total de 13 les parades que es van poder veure a la Fira que també va rebre la visita dels patges reials per tal que els xiquets i xiquetes de Móra la Nova facin arribar les seves cartes als Reis Mags. La regidora de Comerç, Montse Pedret, va afirmar que en aquesta edició ha estat molta la gent que no només ha visitat la Fira sinó també ha aprofitat l’ocasió per realitzar les seves compres de Nadal. També el president de la Unió de Comerciants de Móra la Nova, Vicent Sanahuja, ha destacat que malgrat el context de crisi econòmica ha estat nombrosa la gent que va visitar la Fira, que com ha explicat té per objectiu apropar el comerç a la ciutadania. En el marc de la Fira també es va celebrar una xocolatada.