Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

divendres, 29 de novembre del 2013

El nou tanatori entraria en funcionament a primers d'any

Tanatori de Móra la NovaEl nou tanatori municipal de Móra la Nova obrirà portes i estarà plenament operatiu a principis del 2014. Així ho ha donat a conèixer l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, en una visita a les obres del nou equipament, que es van iniciar el passat mes de juny i marxen a bon ritme. “El nou tanatori és un dels projectes més importants dels últims anys per a Móra la Nova. Per fi podrem donar resposta a una reivindicació històrica del municipi, ja que els nostres ciutadans fins ara s’havien de desplaçar fora del poble per tenir un servei necessari en moments dolorosos per a les famílies en què calen les màximes comoditats”, ha manifestat el batlle.

Ubicat a les instal·lacions de l’antic escorxador de Móra la Nova, que ha estat remodelat i adequat, el nou tanatori està format per un edifici principal de 178 metres quadrats, un edifici annex i un pati tancat, amb una superfície total construïda d’uns 400 metres quadrats. L’equipament compta amb un vestíbul-recepció, dues sales de vetlla, un garatge i dependències per al personal.

El pressupost total de l’obra i les instal·lacions ha estat de 272.400 euros, finançats en la seva totalitat per Funerària Mena, l’empresa que gestionarà i explotarà el tanatori mitjançant la concessió feta pel consistori moranovenc. Funerària Mena és una empresa amb una dilatada experiència en el sector funerari i desenvolupa la seva activitat a la Ribera d’Ebre, el Priorat i el Baix Camp.

A banda de donar servei als ciutadans de Móra la Nova, el nou tanatori estarà obert a tothom i també servirà per acollir usuaris d’altres municipis propers.