Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dijous, 16 de setembre del 2010

La tarifa elèctrica en zones nuclears no s'abaixarà







Sabanza va valorar molt negativament que l'acord del PSOE i del PP al Congrés dels Diputats servís per rebutjar una proposició no de llei que havia arribat al Parlament estatal per iniciativa d'ell.
L'alcalde de Móra la Nova, Joan Manuel Sabanza, va lamentar que no haja prosperat la proposició no de llei de CiU per reduir un 20% la tarifa elèctrica a les empreses que s'instal·lin en àrees nuclears.

L'encarregat de defensar la proposta al Congrés dels Diputats va ser el diputat de CiU per Tarragona, Jordi Jané. Segons Jané, l a rebaixa de la tarifa elèctrica hauria estat un bon incentiu per atraure noves inversions a la Ribera d'Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Baix Ebre i la Terra Alta.

1 comentari:

Viure als "Masos" ha dit...

Aprofitant que les institucions internacionals l'obliguen a aplicar un dràstic programa d'ajustament, Zapatero ha optat per cedir ara a les pressions del lobby elèctric i recollir una reivindicació que altres governs havien aturat fins i tot en temps de bonança econòmica i quan la principal empresa del sector era de capital espanyol. Aplicar una dràstica i sorprenent pujada de la llum a les famílies i les pimes és, per una banda, un regal per a les companyies del sector i, per l'altra, un cop dur a la incipient recuperació, que es podria estroncar davant una nova retracció de la demanda interna.