Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

divendres, 24 de desembre del 2010

El ministeri d'Indústria vol dialogar amb Artur Mas sobre el magatzem de residus nuclears



El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ja avisa que la discussió política no es pot estendre de forma "indefinida"


Un dels primers reptes que haurà d'encarar el nou Govern és la possibilitat –encara vigent– que el magatzem centralitzat de residus nuclear acabi a Ascó, a la Ribera d'Ebre. El ministeri d'Indústria no ha descartat cap candidatura, tampoc el municipi català, i espera poder parlar-ne aviat amb el nou president de la Generalitat.

Després del consell de ministres, el titular d'Indústria, Miguel Sebastián, ha explicat que estan "dialogant amb quatre autonomies que tenen municipis candidats, però en una hi ha hagut un canvi de govern", en referència a Catalunya. "Esperem que prengui possessió per reemprendre el diàleg", ha assegurat.

Sebastián ha reiterat que l'ATC "s'ubicarà al municipi que reuneixi el màxim consens polític i social" però ja adverteix que les negociacions no es poden allargar de forma "indefinida". És a dir, que descarta aquelles informacions que apuntaven que el govern espanyol ajornaria la decisió fins després dels comicis del 2012.