Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dissabte, 22 de setembre de 2012

6a Fira de Brocanters de Móra la Nova

La fira d'objectes antics de Móra la Nova organitza, per primer any, una subhasta d'objectes antics cedits per gent que se'n vulgui despendre. Les persones que participen podran fixar el preu de sortida.
El pavelló firal de Móra la Nova acull la sisena edició de la fira de brocanters del municipi. L’esdeveniment compta amb la presència de més de quaranta expositors de tot tipus d’objectes antics, com llibres, segells, eines, màquines o monedes. El regidor de fires, Ivan Vilanova, assegura que “és una fira que té un atractiu especial, principalment pels records que suscita als visitants poder veure i tocar objectes que es feien servir abans i que avui ja no s’utilitzen i són més difícils de trobar”.
La gran novetat del programa d’enguany és, però, la celebració d’una subhasta d’objectes cedits per persones particulars que se’n vulguen despendre. L'esdeveniment estarà presidit per Antonio Martínez Otero, president de l'Agrupació Filatèlica Plaça Real i secretari del Gremi Filatèlia i Numismàtica de Catalunya. El director de la fira destaca que “l’objectiu principal de la subhasta és que la gent s’implique més en el certamen”. En aquest sentit, Vilanova remarca també que ”la idea de fomentar la participació dels visitants vol fer més atractiva una fira que al llarg dels anys ha anat generant més adeptes arreu de la comarca”.