Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dissabte, 16 d’octubre del 2010

El Ministeri d'Indústria transferirà 10 milions d'euros a l'agència de la Generalitat ACC1Ó per executar els projectes que han de reactivar l'economia

La major partida, concretament de 4,5 milions d'euros, serà per al subministrament d'aigua i gas al polígon industrial Catalunya Sud. Altres actuacions destacades són l'adquisició de les naus de Lear, que tindran un cost d'1,6 milions d'euros; la compra de terreny al polígon industrial El Molló de Móra la Nova per a la instal·lació d'una planta de valorització dels residus sòlids urbans; la construcció d'un viver d'empreses a Gandesa; l'electrificació del polígon L'Oriola d'Amposta, i la instal·lació d'una antena de la xarxa Tecnio, així com el suport al centre tecnològic de la Ribera d'Ebre.

5 comentaris:

ERC ha dit...

ERC prioritzarà els projectes d'industrialització a l'Ebre en la negociació d'esmenes al PGE

La Federació d'ERC a les Terres de l'Ebre ja ha elaborat el document d'esmenes que presentarà als Pressupostos generals de l'Estat (PGE) amb projectes que superen els 121 MEUR. Amb tot, a l'hora de negociar, els republicans han deixat clar que prioritzaran aquells projectes que afecten la industrialització del territori com són els 10 MEUR del nou fons d'industrialització, 1 MEUR per a la diversificació econòmica de l'àrea nuclear d'Ascó-Flix i 2 MEUR per portar el gas fins als municipis del nord de la Ribera d'Ebre. Entre altres prioritats, Esquerra també planteja una partida de 19,2 MEUR per protegir el litoral del delta de l'Ebre, i 19 MEUR més per a la redacció del projecte constructiu de l'A-7.

Viure als "Masos" ha dit...

1 MEUR per a la diversificació econòmica de l'àrea nuclear d'Ascó-Flix?

Anònim ha dit...

Es nota molt que en aquest blog et fas les preguntes i te les contestes tú mateix?

Anònim ha dit...

1 Milió d'euros solsament per Ascó-Flix, i per la resta de la Ribera d'Ebre??
On estan els 6 milions d'euros anuals durant 60 anys que no ens arribaran, perque ERC, entre altres grups polítics, s'ha oposat a l'instal·lació del MTC a Ascó, on estan??
Misèria i companyia, és el que ens ofereixen a la nostra comarca.

Anònim ha dit...

Segons el delegat del Govern, la previsió és que a partir del dia 15 de novembre ACC1Ó comenci a emetre les resolucions per a cadascun dels projectes: l’adquisició de les naus de Lear, la dotació d’aigua i gas al polígon Catalunya Sud, l’electrificació de l’Oriola i l’antena TECNIO a Amposta, la planta de valorització energètica de residus al Molló, l’ampliació del centre d’empreses de Flix i la construcció del viver empresarial de Gandesa.