Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dijous, 28 d’octubre del 2010

Els delegats de la UGT de les Terres de l'Ebre i els de Lleida es van reunir a Flix

La trobada va ser la primera de la UGT de les Terres de l'Ebre amb la de Lleida, una trobada que el secretari general de la UGT de l'Ebre, Wifredo Miró, va assegurar que es repetirà. “Hi ha temes que hem d'abordar conjuntament, com ara la industrialització del nord de la Ribera i el magatzem nuclear”, va afirmar Miró.

Assemblea conjunta de delegats de les Terres de l'Ebre i de Lleida a Flix, a la qual va assistir també el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez. “Treballem per fer les mobilitzacions amb la Confederació Europea de Sindicats, de manera que seran de caràcter europeu”, va dir Álvarez, que va avançar que els actes de protesta tindran lloc al desembre.

3 comentaris:

Ex-UGTiste ha dit...

http://volemmoriraflix.wordpress.com/

7mon ha dit...

El Sr. Josep Mª Alvarez està a favor de l'energia nuclear, i també creu que el MTC és una bona oportunitat de industrialització de la Ribera nord.

Anònim ha dit...

Aquest escrit vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que NO simpatitzem amb l'MTC (Cementiri nuclear), pel contrari donen suport a qualsevol altra inversió neta que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre.