Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dimarts, 25 de maig del 2010

Ascó, Tarragona, Reus, Móra la Nova i Ulldecona formen part de l'expedició de quaranta municipis

Els ajuntaments se'n van a Madrid a promocionar el seu sòl industrial


Els representants d'una quarantena de municipis catalans, entre els quals cinc de la demarcació de Tarragona, són avui a Madrid per captar inversions en sòl industrial català. Per això, cada municipi oferirà el seu estoc de sòl industrial urbanitzat en un intent de «sembrar, més que no pas vendre», segons explica Lluís Miquel Pérez, vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya, que és l'entitat que promou aquesta jornada a Madrid. El sòl que hi presentaran, així com els serveis, instal·lacions i comunicacions que l'acompanyen, és divers i, en el cas dels municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, suma 1.322 hectàrees.


Pel que fa a l'Ajuntament de Móra la Nova, vol vendre el polígon industrial el Molló, de 36 hectàrees i on es posaran a la venda les primeres parcel·les el pròxim mes de juny. «No és el millor moment per posar a la venda sòl industrial però el polígon del Molló té unes característiques que el fan competitiu», va dir l'alcalde de Móra la Nova, Joan Sabanza, en referència la xarxa comunicacions i a la dotació d'aigua, gas i energia del polígon.