Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

diumenge, 17 d’abril del 2011

L'Ajuntament d'Ascó encarrega dos estudis de desenvolupament turístic a la URV

La regidoria de Turisme del Consistori ha adjudicat un estudi sobre els continguts i components d'un centre d'interpretació de la cultura morisca a Ascó i un altre sobre l'adequació del centre d'interpretació de l'energia que actualment està enllestint ANAV a la dinàmica turística del municipi.

Ambdós estudis els ha encarregat al Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili per un import d'aproximadament 25.000 €. Els dos estudis prenen com a referència les activitats turístiques actuals i pretenen analitzar la implantació de noves activitats recreatives i de lleure al municipi.

Pel que fa al centre d'interpretació de la cultura morisca, cal tenir en compte que d' entre els recursos culturals que disposa el municipi, els més abundants i representatius són els que es relacionen amb el món morisc. La majoria d'aquests recursos es troben situats al casc antic d'Ascó, i aquest centre d'interpretació a l'aire lliure valoritzaria i explicaria tot aquest patrimoni als seus visitants. Pel que fa a l'estudi sobre el centre d'interpretació de l'energia, es tracta d'analitzar el projecte d'ANAV que ja s'està desenvolupant per tal d'integrar-lo en la dinàmica turística del municipi. Aquest centre es tracta d'un nou actiu turístic per atraure visitants a una instal·lació única a l'Estat, i que té prevista la seva obertura en els propers mesos. Aquests dos estudis formen part de l'estratègia de diversificació econòmica que duu a terme el govern municipal i que es basa en posar en valor el patrimoni històric i cultural del municipi.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Canvia el nom del blog pel de "Vull viure a Ascó"

Anònim ha dit...

Endavant Ascó, llàstima que no s'hagi fet abans.
Aquest és el camí correcte!!!
Penseu amb els pobles que teniu a la vora, també volem participar.