Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dissabte, 15 de desembre del 2012

9a Fira de Nadal de Móra la Nova


Avui i demà podreu gaudir al pavelló firal de la 9a edició de la Fira de Nadal, organitzada per la Unió de Comerciants amb col·laboració de l’Ajuntament. Enguany la fira comptarà amb un total de 22 estands de diferents comerciants masovers. També, s’han inclòs durant aquests dies activitats diverses com una exhibició de Judo, xocolatada o el lliurament de premis del concurs d'aparadors. Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials i Ensenyament de Móra la Nova, Montse Pedret, en una entrevista al magazín de Canal 21 Ebre la fira compta amb una gran participació, tot i la situació econòmica actual, i és una bona forma d'aproximar el comerç a la població.

La Fira de Nadal s’inicia amb la inauguració d'aquest novena edició aquesta tarda i hi haurà l’exhibició de judo. Diumenge, arribarà un dels moments més esperats per als xiquets i xiquetes de la població, amb l’arribada del patge reial amb carruatge i la recollida de cartes dels més petits. Per acabar la Fira, s’ha preparat una xocolatada popular al Pavelló Firal. També, durant el cap de setmana s’han preparat activitats especials en motiu de la Marató de TV3, com un vermut i una partida solidària de futbolí i tennis taula.

També, com ja és tradicional, s’ha preparat una Flashmob de la Marató organitzada per la comissió de festes de Móra la Nova.

1 comentari:

Viure als "Masos" ha dit...

PARC DE NADAL 2012
24(mati), 27 i 28 de Desembre de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00
2, 3 i 4 de Gener de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00