Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dijous, 2 d’octubre del 2014

183 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova del 23 al 26 d'Octubre de 2014


La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova és un certamen multi-sectorial on es representa la maquinària agrícola, l'automoció, els ormejos, el comerç i els serveis en general.
Materials i equipaments per a la construcció, electrodomèstics i electrònica, editorials, informàtica, ceràmica, decoració i interiorisme, alimentació, promoció comercial i industrial, maquinaria i eines dels sectors agrícola i ramader, productes del camp, bestiar, maquinaria industrial, ferreteria, manufactures i divulgació. També s'hi pot gaudir un gran desplegament d'atraccions i restaurants que conformen una espectacular àrea de lleure i festa. 
L'àmbit territorial de la fira, es focalitza en la totalitat de les comarques de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat. Parcialment el Baix Ebre, Baix Camp, Bajo Aragón i Les Garrigues. La superfície neta d'exposició és de 10.000 M2, amb un total de 170 expositors i un nombre de visitants aproximat de 50.000 persones. 


+ INFO:
Programa Actes 2014