Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dijous, 19 de desembre del 2013

El Molló acollirà una planta que transformarà la brossa en biodiesel


El polígon industrial del Molló acollirà una planta de tractament de residus que transformarà la brossa en biodiesel. 


Es tracta d’un projecte pioner a l’estat espanyol i que podria posar-se en marxa abans de l’estiu del 2014. Així ho avançava ahir el president de l’ens comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, en declaracions al Fil Directe de Ràdio Móra d’Ebre:
L’encarregada d’explotar aquesta activitat serà l'empresa adjudicatària del lloguer de la nau per un període de 10 anys. Un cop finalitzats tots els tràmits administratius l’empresa haurà de realitzar petites reformes a la nau per tal de poder-hi encabir la tecnologia necessària per realitzar aquesta activitat. Jardí espera que a l’estiu del proper 2014 la planta pugui estar a ple rendiment.
Es tracta d’un projecte que generarà fins a 25 llocs de treball i que segons Jardí es pot convertir en un pol d’atracció per a la instal·lació d’altres empreses al Molló.