Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

S'aprova una moció en contra del tancament d’urgències al CAP


L’Ajuntament de Móra la Nova ha aprovat una moció presentada pel grup municipal d’ERC en contra del tancament del servei d’urgències de cap de setmana al Centre d’Atenció Primària de la població.

Des de l’Ajuntament s’assenyala que tot i que no té competència respecte el sistema sanitari d’atenció primària del CAP de Móra la Nova i que són molt conscients de la necessitat de reduir serveis donada la situació econòmica del país, volen mostrar la seva preocupació per la reducció substancial dels serveis que fins ara prestava el CAP, així com demanar que es replantegi el tancament nocturn d’aquest centre. La moció va ser presentada pel grup municipal d’ERC, i el grup municipal de CiU hi va presentar unes esmenes per tal d’intentar reflectir quina és la situació que els ha portat a perdre aquests serveis. Aquesta moció es farà arribar al departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a la Federació de Municipis de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

1 comentari:

Viure als "Masos" ha dit...

El grup parlamentari d'ERC farà arribar al Parlament l'efecte de les retallades sanitàries a les Terres de l'Ebre. Segons han detallat, els republicans presentaran fins a set propostes de resolució instant el Govern a rectificar i fer marxa enrere en algunes decisions preses al territori en els darrers mesos, com és el tancament del CAP de Móra la Nova en caps de setmana i festius. El diputat per Tarragona, Sergi De los Rios, ha retret a l'actual secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, l'ebrenc Francesc Sancho, que fa poc més d'un any critiqués el tancament d'aquest centre en horari nocturn, i que ara "no tan sols l'avala sinó que ho amplia als festius i caps de setmana".