Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dissabte, 31 de desembre del 2011

El Consell de Ministres aprova la construcció del MTC a Villar de Cañas

El Consell de Ministres ha aprovat en la seva segona reunió aquest divendres la candidatura del municipi de Villar de Cañas (Conca) per a la construcció del magatzem temporal de residus nuclears. La proposta, presentada pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, deixa fora les opcions d'Ascó i Zarra que, a priori, eren les més afavorides pels informes tècnis per acollir la infraestructura. La portaveu i vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáez de Santamaría, ha destacat que la decisió arriba en la segona reunió de l'executiu de Mariano Rajoy després d'una "demora de set anys" que, segons Sáez de Santamaría, "ha suposat un cost de 60.000 euros al dia" pel govern espanyol

L'AMAC, tot i mostrar primer el seu rebuig a la decisió, ara es mostra més dialogant i s'obre a ajudar amb el que calgui al municipi escollit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem viure a Villar de les Canyes.

Queremos vivir en Villar de Cañas ha dit...

La obligación de la AMAC es ayudar al pueblo escogido.